Forum poświęcone grą onlnie. <3
Nowy użytkownik
Siemka wszystkim
Jestem Kopuś i gram w metina a prywatnym serwerze.
Hmm To tak Kret wiadomo kto co do forum prowadze forum www.lineage2.com.pl nieoficjalną strone tej gry zaczynałem od podstaw jezeli chcieli byscie zaczerpnąc usług
Zajmuje się Info:
Pisze Proste strony w Phpie HTML/u zakładam baze danych itp. Jestem Znacznym grafikiem moje strony rozrastają sie w bardzo krotkim czasie NP: www.White-Eagle.com
www.Lineage2.com.pl
Portal ZOO itP
więcej info pod : 7168547
Oraz : 790 419 590
Chciałbym zaprezentować wam strategiczną grę na przeglądarkę o tematyce średniowiecznej , charakteryzuje się świetną grafiką jak na tego typu grę i wieloma sposobami rozwoju swojego zamku. Na początku wybieramy 1 z 11 nacji ( nie można zmienić ) , później rozwijamy zamek wykonując zadania doradcy ( około 24 zadań ) . Budując budynki i zabijając w bitwach jednostki wroga zdobywamy doświadczenie i zyskujemy wyższe lv . Za każdy poziom otrzymujemy punkty , którymi rozwijamy umiejętności bohatera ( jest ich 15 ). więcej informacji znajdziecie na stronie głównej gry. Moi zadaniem KhanWars to najlepsza tego typu strategia w necie . Na koniec zapraszam wszystkich do gry i proszę o kliknięcie w poniższy link , mój zamek otrzyma wtedy trochę surowców.
http://www.khanwars.pl/?recruit=5H78488/